|
| Yazar | Mesaj |
|---|
ByUzman Admin

Mesaj Sayısı: 163 Nerden: .Y3R6. İş/Hobiler: Parkour İttifak Üyesi: Evet Takımınız: Galatasaray Kayıt tarihi: 25/01/09
 | Konu: Geyik Kahvehanesi Salı Mayıs 19, 2009 3:42 pm | |
| Geyik Kahvehanesine Hoşgeldiniz.. Nasılsınız? |
|
 | |
Şanışer Savaşcı

Mesaj Sayısı: 27 Yaş: 19 Nerden: Evden İş/Hobiler: Öğrenci İttifak Üyesi: E Yane xD Takımınız: Fenerbahçe, Sivasspor, Karşıyaka xDxD Kayıt tarihi: 19/05/09
 | Konu: Geri: Geyik Kahvehanesi Salı Mayıs 19, 2009 5:10 pm | |
| xD iyiyiz kardeşim sen nasılsın?? |
|
 | |
ByUzman Admin

Mesaj Sayısı: 163 Nerden: .Y3R6. İş/Hobiler: Parkour İttifak Üyesi: Evet Takımınız: Galatasaray Kayıt tarihi: 25/01/09
 | Konu: Geri: Geyik Kahvehanesi Salı Mayıs 19, 2009 6:09 pm | |
| ßnde ii saoL Yavn kardes senin xD den başka lafın yokmu? xD Kimlik bilqilerine bile xD koymuşsun xD |
|
 | |
Şanışer Savaşcı

Mesaj Sayısı: 27 Yaş: 19 Nerden: Evden İş/Hobiler: Öğrenci İttifak Üyesi: E Yane xD Takımınız: Fenerbahçe, Sivasspor, Karşıyaka xDxD Kayıt tarihi: 19/05/09
 | Konu: Geri: Geyik Kahvehanesi Salı Mayıs 19, 2009 11:18 pm | |
| tmm değiştirdim xP oldu mu?? alışkanlık oldu be kardeşim artık konuşmalarımın sonunda bile xD dicem yane o derece  |
|
 | |
ByUzman Admin

| Konu: Geri: Geyik Kahvehanesi Çarş. Mayıs 20, 2009 2:42 pm | |
| xD alemsin Heee.. xD Yavn sen Saqocu musun? Şanışer' ci mi? qarip bi insansın vala  |
|
 | |
Şanışer Savaşcı

| Konu: Geri: Geyik Kahvehanesi Çarş. Mayıs 20, 2009 3:25 pm | |
| xdxd bn ikisini de dinlerim kardeşim xd tabe birinci sıra Sago xd |
|
 | |
ByUzman Admin

| Konu: Geri: Geyik Kahvehanesi Çarş. Mayıs 20, 2009 3:30 pm | |
| İsmine Saqo falan yazsaydın bari.. Saqo dinlion, İsmin şanışer, ama Rap' cisin.. Vala bi acayip insansın hee xD |
|
 | |
Şanışer Savaşcı

| Konu: Geri: Geyik Kahvehanesi Çarş. Mayıs 20, 2009 3:37 pm | |
| xF abi sago tanınmış ya hane bilinmedik bişi olsun istedim xFxF da herkeste biliyo valla Şeri  |
|
 | |
ByUzman Admin

| Konu: Geri: Geyik Kahvehanesi Çarş. Mayıs 20, 2009 3:47 pm | |
| Ben ŞanıŞer' i Seqa Nitrik ile birlikte yaprıkları "Battle ise Battle Acımak Yok" şarkısından tanıdım  Sen nerden tanıdın? |
|
 | |
Şanışer Savaşcı

| Konu: Geri: Geyik Kahvehanesi Çarş. Mayıs 20, 2009 3:52 pm | |
| ya bi kız arkdaşm vardı dedi ki Şer diye biri var bnde youtube a yasdım  bir rapi ver bana çıktı onu dnldm orda işdeh  bnm hikayem de bu xDxD |
|
 | |
ByUzman Admin

| Konu: Geri: Geyik Kahvehanesi Çarş. Mayıs 20, 2009 3:57 pm | |
| Bende ququl dan Battle yazdım biraz Acapella- Freestyle izlicektim.. Battle İse Battle acımak yok çıktı bi qirim dedim fln filn indirdim, dinledim, beqendim.. Benim hikayemde bu xD |
|
 | |
ARTNİYET Toy

| Konu: Geri: Geyik Kahvehanesi Çarş. Ekim 28, 2009 1:59 pm | |
| BENİM HİKAYEMDE GEYYYİKKKKK KAHVEKANESİNDE KENDİMİ KAYBETTİM GEYİKLERERLE DOST OLDUM TOST GİBİ KIZARDILAR ONLAR TABİ DOSTLUGUMUZ BEN ONLARI MİDEME YEMEK BORUMLA GÖNDERİRKEN HALA DEVAM EDİYORDU BENİM HHİİİİİİİKKKKKKAYYEM |
|
 | |
|