Ticaret konusu kafanızı biraz karıştırmış olabilir. Hatta saçma bir konu olarakda qözükebilir ama acil durumlarda çok işe yarıyor.
Ticaret Nasıl Yapıcaz? Biraz Onur ve biraz Reputasyon kasmak istediniz.. Tabii bunun içinde qemi üretmeniz lazım. Gemi üretimi içinde Hammaddeye! Ama maalesef hammadeniz yetmiyor. Peki napıcaksınız? Hemen bu foruma tıklayıp Yeni Konu açıcaksınız ve ihtiyacınız olan hammadde karşılıqında başka hammadde vererek ticaret yapıcaksınız.
Örn: Benim Krona mı ihtiyacım var? Hemen yeni bi mesaj yazıyorum ve diyorum ki: 1 Adet karşılıqında 2 Titanium verilir. Yada 10.000 Kron karşılıqında 15.000 Radon veriyorum! İhtiyacı olan qelsin! qibi.. Böylece iki tarafında hammadde sıkıntısı sona ermiş olucak..
Nasıl Hammadde Yollanır?Öncelikle 5.000 Kron ve 5.000 Titanium karşılıqında bir "Nakliye Gemisi" almalısınız. Daha sonra "Komuta Merkezi" ne qirip Nakliye Gemileri ile bir filo kuruyorsunuz. Daha sonra hammadde yolluyacaqınız kişinin koordinatlarını qiriyorsunuz ve qörevi seçip hammaddeleri yolluyorsunuz.
Ya ben yollarımda o yollamassa?Anlaşmaya qöre iki tarafda birbirine hammadde yollamak durumunda. Eqer taraflardan biri diqerinden hammadde alırda kendi yollamassa bana Ö.M atın bende o kişiyle konuşuyim. Eqer ittifakdan ayrılır ve hammadde yollamazsa birlikte o kişiyi yaqmalarız